פתיחתו של אצטדיון סמי עופר בחיפה ציינה עידן חדש בספורט הישראלי. לא עוד "קופסה" פתוחה לשמיים עם פיסת דשא במרכזה, אלא מתקן בילוי, המכיל בתוכו גם מערך מזון שלא היה מבייש מלון בינוני, ועומד בסטנדרטים של האצטדיונים הגדולים באירופה.

במתקן תוכננו והוקמו מטבח מבשל, המשרת מספר מועדונים ותאי צפייה, מטבח חימום מתוגבר ברמת הגורמה ומסעדות חיצוניות.

בשנים הקרובות צפויים להיפתח מיתקנים דומים ברחבי הארץ, ברובם נחשון מובילה את תכנון מערכי המזון.

שינוי גודל גופנים