אולם אירועים זקוק ברוב המקרים למטבח ייצור המסוגל להגיע לתפוקות גבוהות, אך שיהיה מסוגל להתמודד בצורה כלכלית גם עם אירועים קטנים יותר. מטבחי אולמות האירועים ייחודיים גם מבחינת מערך הוצאת המזון והטיפול בכלים החוזרים למטבח. כל אולם אירועים ינסה להדגיש את ייחודו בתכנון האזורים הציבוריים, כאשר כאן מערך המזון ממלא תפקיד מרכזי. הדוגמה שלפנינו היא של אולם ענק, הכולל עמדות מעוצבות בקפידה המסוגלות לספק חוויה קולינארית עשירה ומספקת. האתגר כאן היה בעבודה מול המעצב, בעיצוב כל עמדה ועמדה ובקבלת החלטה לגבי הציוד המיוחד, אשר יוכל לתת את המענה המדויק לרצונותיו של הלקוח.

שינוי גודל גופנים